Geslaagd mini toernooi in Surhuisterveen

De beginnende judoka’s van de Kings uit de Westereen, Feanwalden, Burgum en Akkrum zijn vanochtend naar Surhuisterveen vertrokken voor het mini toernooi van Judoschool Marco Oord. Het was een erg leuk toernooi, met judoka’s verdeeld over drie matten en voor iedereen een prijs, als je maar goed je best had gedaan!

In het eerste blok werden de volgende prijzen gehaald. Eerste zijn geworden: Edze Tijsma (Noord-Burgum), Jarno Veenstra en Elske vd Veen (Noord-Burgum). Het zilver is gewonnen door: Bram Brouwer (Akkrum), Gradus Bergsma (Jistrum), Hugo Bos (Burgum), Thieme Wijbenga (de Westereen) en Kris Postma (de Westereen). Het brons is gewonnen door Daniel vd Werf (de Westereen), Rutger Heeling (de Westereen), Alexander Reitsma (Hardegarijp), Jesper de Groot (Feanwalden), Anna Sophie en Levi Luca Visser (de Westereen) en Pieter Jan Bergstra (Feanwalden).

In het tweede blok zijn Jesse Eve Visser (de Westereen), Senne Veenstra (de Westereen), Frederik Weening (de Westereen), Mark de Bruin (de Westereen), Geert van der Veen (Noordburgum) kampioen geworden. Het zilver werd gewonnen door Jarno Jesse Melgers (Kollumerzwaag), Tijl Möllers (Feanwalden) en Cornelis Bergsma (Jistrum). En het brons is meegenomen door Alwin Hoeksma (de Westereen), Samuel Reitsma (Hurdegaryp) en Jetse Postma (de Westereen).

Ook in het laatste blok werd flink huisgehouden door de judoka’s van de Kings. Hier werden kampioen Hidde van der Heide (Kollumerzwaag), Matthijs Luinstra (Kollumerzwaag), Anne Kim Kempenaar (de Westereen) en Auke van der Zwaag (Kollumerzwaag). Tweede werden: Marc Veenstra (Kollumerzwaag) en Timo Sijens (Feanwalden). En derde zijn geworden: Jurjen Wedzinga (Burgum) en Tim Flinterman (Akkrum) .

Post Author: Niels Beres

2 reacties op “Geslaagd mini toernooi in Surhuisterveen

    Brouwer

    (mei 13, 2017 - 9:27 pm)

    Ruben brouwer hoort er ook nog bij met zilver in het eerste blok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *