Trainingskamp Nijmegen

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 september gaan wij met de judo selectie naar het trainingskamp van Nijmegen, we slapen daar 1 nacht en rijden er met busjes vanaf Heerenveen naartoe.

We vertrekken vanaf de carpoolplaats naast de McDonalds om 12.30u, iedereen dient daar dan te verzamelen en in de busjes te stappen. We verwachten ongeveer om 20.30u op zaterdag weer terug te zijn op de carpoolplaats, dan wordt verwacht dat de ouders klaar staan om de judoka’s weer mee naar huis te nemen.

De busjes worden opgehaald uit Burdaard, het is ook mogelijk ergens op de weg naar Heerenveen te komen dan pikken we je daar op!

De trainers en coaches hebben besloten dat we dit een belangrijke training vinden voor de ontwikkeling voor de judoka’s en voor het groepsgevoel. Daarom wordt van iedereen gevraagd aanwezig te zijn.

De kosten voor het trainingskamp inclusief overnachting, vervoer en eten en drinken zijn 155 euro. Dit bedrag zal met de contributie van september geïncasseerd worden.

De Judo A-Zeven gaat hier ook naartoe, maar de Kings organiseren dit zelf voor de selectie leden. (Dus niet opgeven bij Judo A-Zeven.) De selectie is voor ons een serieus programma en dit willen we zelf in de hand houden, Judo A-Zeven is voor ons belangrijk en willen we ook mee samenwerken, maar organisatorisch willen wij de hele selectie goed regelen.

Als er vragen zijn dan ontvangen we die graag.

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *