Voorlopige indeling Clubkampioenschappen

Goedemiddag judoka’s,

Het afmelden voor de clubkampioenschappen is niet meer mogelijk. De indeling is gemaakt en aan de hand van de judoka’s die nu meedoen is een begroting gemaakt voor de prijzen, deze zijn besteld. We hebben een paar extra besteld zodat we nog een beetje kunnen schuiven en eventueel nog wat judoka’s kunnen toevoegen waar we die vergeten zijn.

Zou u de indeling willen controleren: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Bbkv31ER2ZiRWDh-0cI0ZmDZO1ZQBasCnrhNe8TeLVI/edit?usp=sharing?? Als er iets niet klopt dan horen we dat graag spoedig zodat we het nog aan kunnen passen.

De definitieve indeling zal donderdag op de website staan, het zou dan kunnen dat er onverhoopt wat wijzigingen zijn geweest waardoor sommige judoka’s in een ander blok terecht komen.

Houd er rekening mee dat we niet zomaar judoka’s naar andere blokken kunnen verplaatsen! Het is natuurlijk niet gewenst dat als een uurtje later u net iets beter uitkomt dat we dan de hele groep moeten informeren dat die verplaatst moet worden naar een ander blok en dan de groep uit het ene blok weer moeten informeren dat ze vroeger moeten komen.

Dat u meedoet met de clubkampioenschappen, houdt niet in dat u ook automatisch meedoet met de BBQ. U dient zich hiervoor apart aan te melden.

Weten welke judoka’s er allemaal op de BBQ komen? Klik hier: http://judokings.nl/nieuws/clubkampioenschappen-en-seizoensafsluiting/

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *