Judo Kings succesvol tijdens opstap toernooi Nieuwe Pekela

Zaterdag 1 juli is meester Kris Elzinga van de Judo Kings vertrokken naar het judo toernooi in Nieuwe Pekela. Hier werd een leuk opstaptoernooi georganiseerd voor de beginnende judoka’s in Noord Nederland. De Judo Kings deden mee met de Lodenhelrun op de Feanwaldsterwal, maar een aantal judoka’s deden ook mee met dit judo toernooi. De resultaten waren als volgt: Jarno Veenstra (Kollumerzwaag) kampioen, Lennart Koenhen (Westereen) kampioen, Mark de Bruin (Twijzelerheide) kampioen, Friso Elzinga (Munein) kampioen, Lieke Elzinga (Munein) zilver, Alwin Hoeksema (Westereen) brons, Rosalie vd Meer (Burgum) brons, Matthijs Koenhen (Westereen) vierde.

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *