Tijden Clubkampioenschappen en BBQ

Aankomende zaterdag zijn onze halfjaarlijkse clubkampioenschappen en de seizoensafsluiting met BBQ en judo honkbal. Locatie is de gymzaal in de Westereen.

Het clubkampioenschap is verdeeld in twee blokken, het eerste blok begint om 09.00u en het tweede blok begint ongeveer om 10.30u, hangt een beetje van het verloop van de wedstrijden af in het eerste blok. De selectie judoka’s zullen de wedstrijden begeleiden en bijhouden. Weet u niet meer zeker in welk blok u moet verschijnen, kijk dan even op deze pagina: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Bbkv31ER2ZiRWDh-0cI0ZmDZO1ZQBasCnrhNe8TeLVI/edit?usp=sharing.

Als het goed is, zijn de kosten van de clubkampioenschappen van de rekening afgeschreven, bij sommige judoka’s was dit niet mogelijk (bijvoorbeeld deelnemers uit Gorredijk) van hun vragen wij om het geld contant even mee te nemen.

De seizoensafsluiting zal ongeveer om 13.00u starten, we zetten de BBQ zo snel als mogelijk aan en proberen het judo honkbal dan op te starten, hoe dit precies in zijn werk gaat moeten we zaterdag maar even bekijken :). Het zou fijn zijn als ouders hierin een beetje begeleiding willen doen, vooral in de overgang van clubkampioenschappen opruimen naar BBQ opzetten.

Het judo honkbal werkt met zwembadjes, dus zorg ervoor dat de judoka’s (en/of ouders) zwemkleding mee hebben. De kosten voor de BBQ zijn €7,50 per niet judoka en voor deelnemers die ouder zijn dan 4 jaar. Alle leden van de club van 100 mogen 2 niet judoka’s gratis meenemen naar de BBQ. Heeft u naast bijvoorbeeld twee judoka’s, ook nog twee ouders mee, dan zijn de kosten €15,-. Bent u lid van de club van 100, dan zijn de twee ouders (niet judoka’s) gratis en heeft u geen kosten.

De kosten voor de BBQ waren lastig te incasseren, dit koste heel veel werk, daarom willen wij u vragen dit geld contant mee te nemen naar de BBQ en ter plekke te betalen.

Omstreeks 14.30u hebben we de uitreiking van de winnaar van het opstap klassement van het seizoen 2016/2017. De BBQ duurt in principe zolang als u zelf wilt, u kunt prima om 15.00u bijvoorbeeld alweer vertrekken.

Opgeven voor de BBQ kan vandaag (woensdag) en morgen (donderdag) nog, vrijdag gaan we het vlees inkopen en is het niet meer mogelijk.

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *