Westereen geen les en groene toernooien!

Goedemiddag judoka’s,

Geen les in de Westereen 21 september
Vanwege het dorpsfeest in de regio gaan de reguliere judolessen in de Westereen niet door, alle judoka’s kunnen de judolessen inhalen op de andere locaties als ze dat willen, kunt u dit bericht bespreken met de mensen die dit aangaan, zodoende staat er hopelijk niemand voor een dichte deur.

Groene toernooien (opstappers)
Het opstap klassement is weer begonnen, het eerste toernooi is het JRC toernooi in Leeuwarden, hier doen gelukkig alweer 20 nieuwe opstappers aan mee. De eerste punten kunnen hier dus al verzameld worden! Het volgende groene toernooi in is het judotoernooi in Roden in oktober, dit toernooi sluit al de 25e dus geef u nog snel op!

Kings Cup
Inschrijvingen voor de Kings Cup zijn geopend op de website. Judoka’s kunnen zich nu aanmelden! Het toernooi zal redelijk zwaar zijn, dus de judoka dient wel enig wedstrijdje gedaan te hebben, maar het toernooi is in Burgum en wel een echte ervaring voor alle judoka’s! Er wordt gewerkt met muziek, lichten en een omroep systeem, daarnaast is er prijzengeld voor de judoka’s en een dikke championsbelt te winnen. Het toernooi wordt op 2 december in de Westermar in Burgum georganiseerd, het is atijd leuk om even te komen kijken naar het toernooi.

Als je in een Kings trui of shirt naar het toernooi komt om te kijken dan krijg je 50% korting op de toegangskaarten en betaal je nog maar €2,50!

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *