Judoteams bij Kenamju

Zondag 24 September zijn een aantal judoka’s van de Kings actief geweest in het hol van de leeuw, bij Kenamju thuis. Kenamju organiseerde in Haarlem namelijk de Spaarneteamkampioenschappen. De judoka’s Edze Tijsma (Noord-Burgum), Ivan Terpstra (Munein), Olaf v/d Heide (Pingjum), Nadja Rokic (Sneek), Inaya Verharen (Gorredijk), Geert v/d Veen (Noord-Burgum) en Jurre Steenge Gorredijk zaten in de A Pupillen teams, dit betekent judoka’s onder de tien jaar. De A Pupillen judoka’s deden mee onder de samenwerking Judo A-Zeven, helaas kwamen ze niet gunstig door de voorrondes waardoor ze in de herkansing rondes terecht kwamen, hier wonnen ze uiteindelijk wel knap het brons.

De B Pupillen teams van Judo A-Zeven, dit zijn de judoka’s jonger dan 12 jaar, waren ook gevuld met een aantal Kings judoka’s. Jarno Veenstra (Kollumerzwaag), Minke de Ruiter (Westereen), Omar Rokic (Sneek), Marc Veenstra (Kollumerzwaag), Thijs Boorsma (Leeuwarden), Boaz Elzinga (Munein), Brian Smit (de Westereen) en Lupita Adema (Sneek). Ook zij hadden het moeilijk in de voorrondes en kwamen in de herkansing terecht, vervolgens wisten de judoka’s zichzelf te herpakken en wonnen alles, kampioen in de herkansingsronde!

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *