Judo Kings meeste prijzen in Hardenberg

Op zaterdag 7 oktober is er in Hardenberg een judo wedstrijd georganiseerd waar ook de Judo Kings judoka’s aan deelgenomen hebben.

Met in totaal 21 prijzen waren de Kings de club met de meeste prijzen op dit toernooi.

De gouden medailles gingen deze keer naar: Berber Ludema -48kg (Dokkum), Agnes Elzinga -63kg (Munein), Omar Rokic -34kg (Sneek), Quinten vd Veen -42kg (de Westereen), Jurre Steenge -44kg (Gorredijk), Wesley Smid -42kg (de Westereen) en Friso Elzinga -25kg (Munein).

In de klasse tot 48kg bij de meiden waren de Kings oppermachtig door en het goud, maar ook het zilver te winnen. Rixt Geertsma -48 (Feanwalden) nam deze prijs mee naar huis, Geale Meindertsma -42kg (de Westereen), Marc Veenstra -40kg (Kollumerzwaag), Riemer Jelte Buwalda -30kg (Bolsward), Geert vd Veen -33kg (Noard-Burgum), Olaf vd Heide -24kg (Pingjum), Thijs Boorsma -44kg (Leeuwarden), Benyam Bossack -30kg (Makkum) en Jarno Veenstra -27kg (Kollumerzwaag) namen ook allemaal het zilver mee naar huis.

Brons was er voor Annemarie de Bruin -63kg (de Westereen), Jouke Kingma -44kg (St.-Jacobiparochie), Brian Smid -33kg (de Westereen), Leco Terpstra -46kg (Rinsumageast) en Samuel Reitsma -30kg (Hurdegaryp)

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *