Leuk toernooi in Leeuwarden

Op zaterdag 28 oktober organiseerd de judo club van Camminghaburen een judo toernooi in de sporthal de Rengers naast de blauwe golf. De Judo Kings deden aan dit toernooi met maar liefst 47 judoka’s mee, in totaal kwamen er 27 met een prijs weer naar huis.

Het toernooi was opgedeeld in de wat ervaren judoka’s en de nieuwe beginners. Dit is een geslaagd concept omdat dan alle judoka’s op hun eigen niveau competitie kunnen draaien en er op deze manier veel plezier aan kunnen beleven.

Het goud is gewonnen door Jarno Melgers (Twijzelerheide), Jetse Postma (de Westereen), Maarten Brinker (Gorredijk), Kris Postma (de Westereen), Inaya Verharen (Gorredijk), Berber Ludema (Dokkum), Daphne de Jong (Gytsjerk), Ivan Terpstra (Rinsumageest), Omar Rokic (Sneek) en Thijs Boorsma (Leeuwarden). Met in totaal 10 keer goud waren de Judo Kings super tevreden, daarnaast is er namelijk ook nog zilver gewonnen door: Gradus Bergsma (Jistrum), Alwin Hoeksma (de Westereen), Edze Tijsma (Noord Burgum), Teije Kingma (Sint Jacobiparochi), Olaf van der Heide (Pingjum), Geert vd Veen (Noord-Burgum), Boaz Elzinga (Munein) en Ashwin Smits (Cornjum).

Als laatste is het brons gewonnen door: Frederik Weening (de Westereen), Cornelis Bergsma (Jistrum), Finn O’Connor (Makkum), Ingrid de Ruiter (de Westereen), Anna Fleur Visser (Sint Anna Parochie), Amara Buwalda (Bolsward), Minke de Ruiter (de Westereen), Rutger Heeling (Feanwalden), Matthijs Luinstra (Kollumerzwaag) en Leco Terpstra (Rinsumageest).

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *