Judo Kings met judoka’s naar Borger

Afgelopen zaterdag, 4 november, zijn de Judo Kings onder andere vertrokken naar Borger voor een judo toernooi met de judoka’s. Juf Elisabeth, meester Foppe en meester Geert hebben de judoka’s begeleid tijdens hun spannende wedstrijden. Het judo toernooi van Borger was verdeeld over drie verschillende blokken, met deelnemers uit Noord Nederland (Friesland, Groningen en Drenthe). Helaas wist niet iedereen van de Kings het podium te bereiken, maar voor diegene die het wel wisten te halen was een mooie medaille klaar gelegd.

De judoka’s die het goud wonnen waren, Kris Postma (de Westereen), Edo vd Werf (Gorredijk), Samuel Reitsma (Hurdegaryp), Elske vd Veen (Noord-Burgum), Olaf vd Heide (Pingjum), Rutger Heeling (Feanwalden) en Matthijs en Lennart Koenhen (de Westereen). Het zilver is gewonnen door Anna Fleur Visser (Sint Annaparochi), Frederik Weening (de Westereen), Teije Kingma (Sint Jacobiparochie), Hidde vd Heide (Kollumerzwaag), Jetse Postma (de Westereen) en Mark de Bruin (de Westereen). Brons was er voor: Alexander Reitsma (Hurdegaryp), Geert vd Veen (Noord-Burgum), Svenna Rooker (Gorredijk), Edze Tijsma (Noord-Burgum en Jarno Melgers (Twijzelerheide)

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *