Kings met Judo A-Zeven naar Leusden teams

Afgelopen zaterdag 4 november is meester Salko Rokic met de judoka’s vertrokken naar Leusden om daar te judoën bij de teamkampioenschappen van Theo Meijer. De judoka’s van de Kings deden mee in de teams van Judo A-Zeven, de Friese judo selectie. In het team staan van Judo A-Zeven is een echte eer.

In de teams voor judoka’s onder de 10 jaar zaten Inaya Verharen (Gorredijjk), Ivan Terpstra (Rinsumageest), Ruben Faber (de Westereen) en Maarten Brinker (Gorredijk). Helaas wisten de judoka’s U10 niet een prijs te winnen, wel zijn ze weer een geweldige ervaring rijker. In de teams onder de 12 jaar zaten Omar Rokic (Sneek), Brian Smid (de Westereen), Thijs Boorsma (Leeuwarden) en Lupita Adema (Sneek). Lupita zat in team 2 en wisten helaas niet een prijs te winnen, team 1 werd heel knap kampioen!

In het team voor judoka’s onder de 15 jaar zaten Quinten vd Veen (de Westereen) en Sem Walinga (Dronrijp). Twee sterke jongens, maar Quinten is eerste jaars en Sem is tweede jaars -15 judoka, zij waren dus jong, het team verloor om brons.

Als laatste was Berber Ludema (Dokkum) gevraagd voor het team van het RTC (Regionaal Trainingscentrum) van de Judo Bond Nederland Noord-Oost. Om de plek in de -48kg te vertegenwoordigen. Dit deed ze goed en samen met haar team werd ze knap kampioen, een goede voorbereiding op het Nederlands Kampioenschap teams.

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *