Nieuwe lichting actief in Roden

Afgelopen zaterdag 11 november is de nieuwe lichting judoka’s van de Judo Kings actief geweest in Roden. Het opstap toernooi dat georganiseerd werd door de Judo Bond Nederland verzorgde voor alle judoka’s een medaille zodat iedereen met een tevreden gevoel naar huis ging.

Met in totaal 15 deelnemers wisten de Kings met 12 podium plekken huiswaarts te keren. De bovenste plek op het erepodium werd gereserveerd voor de gebroeders Kris en Jetse Postma uit de Westereen, Svenna Rooker (Gorredijk), Rutger Heeling (Feanwalden) en Mark de Bruin (de Westereen). Het zilver was voor Olaf vd Heide (Pingjum) en Alwin Hoeksma (de Westereen). Het brons was er voor Thieme Wijbenga (de Westereen), Jarno Jesse Melgers (Twijzelerheide), Edze Tijsma (Noord-Burgum) en Frederik Weening (de Westereen).

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *