Kings stoppen met A-Zeven Competitie

Helaas zijn de Kings genoodzaakt om te stoppen met de A-Zeven Competitie. De Kings zijn ontzettend aan het groeien, met veel positieve momenten in het afgelopen jaar, maar soms gaan de positieve momenten ten koste van anderen.

De Kings zijn na de vakantie officieel begonnen met judo lessen in Gorredijk, in Gorredijk zat al een judoclub (Kodokan Gorredijk). De trainer van Kodokan wilde graag voor zichzelf beginnen, maar wilde het liefste samenwerken met de Kings omdat hij op die manier ook kon profiteren van de groep trainers en coaches die we al hadden. Na overleg tussen Kings en de voorzitter van Kodokan en vergaderingen tussen het Kodokan bestuur en de trainer is besloten apart te gaan en heeft de Kings besloten Geert aan te nemen als trainer voor Gorredijk. Tot nu toe gaat dit heel erg goed, zo goed zelfs dat we een beetje moeite hebben de groei bij te houden voor wat betreft kleding, judopakken en lesuren.

Nu is het zo dat de A-Zeven competitie georganiseerd wordt door Robert Cruijff, Robert doet ontzettend veel voor de Judo A-Zeven. Hij organiseert de gehele competitie, daar hoeft niemand zich mee te bemoeien en dat doet hij heel erg goed. Nu blijkt dat Robert betrokken is bij het bestuur van Kodokan Gorredijk en daarom dus niet blij is met de Kings.

Op maandag hebben de Kings een gesprek gehad met Edwin Steringa, hierin is aangegeven dat Robert Cruijff stopt met de competitie, tenzij Kings eruit gaat. Dit is erg vervelend voor de kinderen van de Kings die nog bezig zijn hun beker te halen, maar zoals misschien al wel opgevallen is, vanaf december is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de competitie. We kunnen nog meedoen met de laatste competitiedag in December en daarna moeten we zorgen voor een alternatief.

Dit alternatief is vast te regelen, tenslotte is alles te verbeteren en die kans gaan we nu ook aangrijpen.

Het is beter dat de Kings zelf stoppen en een paar kinderen niet meer mee kunnen doen met de competitie, dan dat de hele competitie niet meer bestaat omdat Robert stopt en niemand meer mee kan doen.

We gaan kijken naar de mogelijkheid om de kinderen te compenseren die al bijna de beker hadden verdiend, hoe we dit op een leuke manier op kunnen lossen.

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *