Judo Kings in Osnabrück Duitsland

Een aantal van de wedstrijd judoka’s van de Kings hebben het toernooi in Slagharen overgeslagen en zijn naar Osnabrück vertrokken voor een internationaal judo toernooi in Duitsland. Er waren verschillende nationaliteiten zoals natuurlijk Duitsland en Nederland, maar er waren ook veel sterke Roemenen. De Kings judoka’s hebben sterk stand gehouden, maar lang niet iedereen wist het tot een podium te schoppen. Twee judoka’s wisten het goud te overwinnen. Dit waren Rixt Geertsma uit Feanwalden en Ruben Walinga uit Dronrijp. Zij wisten alle partijen te bepalen en daarmee het hoogste plekje op het ereschavot te bemachtigen. Het zilver was voor Daphne de Jong (Giekerk), Agnes Elzinga (Munein) en Brian Smid (de Westereen). Al met al een prima resultaat van de judoka’s op dit sterke internationale toernooi!

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *