Judo succes in Slagharen voor Kings

Zaterdag 3 februari is een groep judoka’s in Slagharen aan het judoën geweest om wat prijzen mee terug naar Friesland te nemen. Het was een toernooi van niveau, en ook niet iedereen heeft een prijs kunnen winnen. Een eerste prijs was er voor Inaya Verharen (Gorredijk) in de klasse -30kg, Olaf van der Heide (Pingjum) in de klasse -24kg, Samuël Reitsma (Hurdegaryp) klasse tot 33kg, Riemer Jelte Buwalda (Bolsward) werd in de klasse jongens -30kg kampioen, Troy vd Veen (Jistrum) won zijn klasse tot 50kg en Jouke Kingma (Sint Anna) werd kampioen in de klasse tot 44kg.

Het zilver was klaar gelegd voor Berber Ludema uit Dokkum in de klasse tot 52kg en Edo vd Werf uit Gorredijk in de klasse tot 33kg, beide judoka’s hebben mooie punten gemaakt, maar helaas niet alle wedstrijden kunnen winnen. Brons was er voor Amara Buwalda (Bolsward), Elske vd Veen (Noord Burgum), Johan Bart Postma (de Westereen) en Jurre Steenge (Gorredijk). De Kings wonnen dit keer niet de club bokaal en daarmee €150,-, deze ging naar Judoschool Veendam.

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *