Toernooien betalen met iDEAL

Misschien is het u al opgevallen dat u nu ook bij het systeem van wedstrijd opgaven (leden.judokings.nl) direct kunt betalen met iDEAL. Dit systeem is geactiveerd. Omdat de twee systemen (iDEAL en Incasso) elkaar overlapten is er een beetje onduidelijkheid welke wedstrijden wel of niet zijn betaald.
Alle judowedstrijden in Maart zijn bij iedereen nog geincasseerd, hier heeft u als het goed is ook een factuur van ontvangen. Nu kan het zijn dat u ook met iDEAL al betaald heeft, als dit zo is kunt u dit dan doorgeven, we zullen de dubbele betaling dan aan u terugboeken.
Voor alle wedstrijden en activiteiten van april en verder geldt dat u zelf de betaling moet doen door middel van iDEAL op de website leden.judokings.nl. Let erop dat voor de uiteindelijke termijn van opgave ook betaald is, anders wordt de judoka niet opgegeven bij de desbetreffende organisatie. (Ook betaling na de uiteindelijke datum zal niet werken en zal teruggestort worden naar u, er moet dus betaald zijn voor het toernooi gesloten is op ons systeem.) We willen namelijk voor elk toernooi één keer een opgave doen, anders wordt het teveel onhandig werk. Hopelijk heeft u hier begrip voor.
Alle wedstrijden en activiteiten die plaats vinden in maart zijn geincasseerd en hoeft u niet meer om te denken met betaling, heeft u dit wel al gedaan met iDEAL, dan kunt u even reageren op deze e-mail en zullen we het geld naar u retour storten.

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *