7 Prijzen in Antwerpen

Zaterdag 24 maart is coach Salko Rokic met zeven judoka’s actief geweest op het judo toernooi in Antwerpen. De Ippon Trophy is een judo toernooi dat is verdeeld over de verschillende leeftijdsklassen waarbij de judoka’s meerdere malen kunnen komen om punten te verzamelen. Veel judoka’s in België volgen dit systeem, wij hebben sporadisch een keer meegedaan met één wedstrijd. Dit was wel gelijk een succes, alle zeven judoka’s hebben een prijs gewonnen! Het goud was er voor Minke de Ruiter (de Westereen), Milou Hendriks (Grou), Sem Walinga (Dronrijp) en Rixt Geertsma (Feanwalden), zilver was er voor Omar Rokic (Sneek) en brons was er voor Ruben Walinga (Dronrijp) en Matthijs Luinstra (Kollumerzwaag).

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *