Goed resultaat in Beilen

Zaterdag 26 maart is er een grote groep judoka’s vertrokken naar Beilen voor het regionale Tachi Beilen judo toernooi. Met 33 deelnemers, waarvan 11 kampioenen is het resultaat perfect te omschrijven met het woord ‘goed’. Meester Foppe, Juf Elisabeth en Meester Kris waren erg tevreden over de judoka’s. Kampioen waren geworden: Wesley Smid (de Westereen), Thijs Boorsma (Leeuwarden), Leco Terpstra (Rinsumageest – en ook tweede), Troy van der Veen (Jistrum), Kris Postma (de Westereen), Boaz Elzinga (Munein), Brian Smid (de Westereen), Geert van der Veen (Noord-Burgum), Jurre Steenge (Gorredijk), Inaya Verharen (Gorredijk), Riemer Jelte Buwalda (Bolsward), Johan Bart Postma (Kollumerzwaag), Agnes Elzinga (Munein) en Svenna Rooker (Gorredijk). Het zilver was voor: Michel Danny Nonkes (Kollum), Jarno Veenstra (Kollumerzwaag), Friso Elzinga (Munein), Frederik Weening (de Westereen) en Leco Terpstra (Rinsumageest) en het brons was voor: Teije Kingma (Sint Anna Parochie), Annemarie de Bruin (de Westereen), Elske van der Veen (Noord-Burgum), Olaf van der Heide (Witmarsum), Jouke Kingma (Sint Anna Parochie), Yanna Yu Kleinhuis (Grou) en Jetse Postma (de Westereen)

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *