Nieuwsbrief Mei

Feestkamp in Meppen
We gaan weer op kamp met de Judo Kings. Het kamp gaat om plezier met elkaar, we gaan veel spelletjes en activiteiten doen. We gaan zelfs of vlotten bouwen of een GPS tocht doen!! Het kamp is op 29/30 juni en 1 juli in Meppen (Drenthe) in een kampeerboerderij. Er is in eerste instantie plaats voor 35 judoka’s meld je dus snel aan voor het kamp vol zit! De kosten voor het kamp zijn €65,- per persoon en opgeven moet gedaan zijn voor 25 mei. Regel dit dus snel! De judoka’s dienen van 2011 of ouder te zijn. Benieuwd naar de kampeerboerderij?! https://twittezand.nl/camping-drenthe-meppen/faciliteiten/

Opgeven kan als reactie op dit bericht of via de mail. Kijk op de pagina om te zien wie al meedoen: http://judokings.nl/nieuws/kamp-2018-in-meppen/

Teamkampioenschappen Gorredijk
Op zondag 24 juni organiseert Kodokan in Gorredijk teamkampioenschappen, het lijkt ons leuk om daar met een groep judoka’s aan mee te doen, we gaan proberen zoveel mogelijk teams te maken en zoveel mogelijk judoka’s mee te nemen. Het toernooi is in Gorredijk en dus lekker dichtbij en daarom hopen we met een grote groep judoka’s en supporters er een beetje een uitje van te maken. Misschien kunnen niet alle judoka’s alle wedstrijden judoën, maar we willen graag met zijn allen lekker juichen langs de kant van de mat voor onze judoka’s, hier krijgen jullie binnenkort meer informatie over!

Randori Competitie
De Randori Competitie is speciaal bedoeld voor beginnende judoka’s, de vorige ronde was een groot succes met ongeveer 80 deelnemers, waarvan vrijwel iedereen tevreden was. De volgende keer moest iedereen zelf aanmelden, maar dit verliep niet heel soepel en uiteindelijk hebben maar 22 deelnemers zich aangemeld. Omdat de doelgroep van de competitie beginners is, zijn natuurlijk ook de ouders nog niet gewend aan het systeem en is het teveel werk voor mensen om op te geven. Afmelden is altijd makkelijker, dit kan gewoon even via de e-mail. Dus we hebben nu op het laatste moment besloten dat we hetzelfde systeem hanteren als de voorgaande keer. Op 26 Mei organiseren we dus weer een Randori Competitie in Burgum, in principe doet iedereen hier aan mee, maar als je niet kunt, reageer dan even op deze e-mail en geef daarin aan dat je niet kunt. Dan halen we je van de indeling, geen probleem! De indeling komt spoedig op de website te staan!

Salko Rokic gevraagd als RTC trainer in Heerenveen
Onze wedstrijdtrainer is door de bondstrainer gevraagd om in Heerenveen de lessen en begeleiding te gaan verzorgen voor de wedstrijd judoka’s van het RTC, hij werd gevraagd om op maandag avond, dinsdag avond, donderdag avond en maandag ochtend de judolessen te verzorgen. Daarbij werd hij verantwoordelijk voor het gehele RTC traject -18 waarbij hij ook de ECC’s, EK en WK (-18 jaar) mocht gaan begeleiden. In principe was Salko wel enthousiast, ook de Kings waren wel enthousiast dat een Kings trainer/coach een RTC trainer werd. Om financiële redenen en de reden dat Salko niet echt betrokken mocht blijven bij de Kings zijn ze er tot nu toe nog niet uit gekomen. Dit is voor de Kings natuurlijk nog beter nieuws, nu kunnen we op dezelfde manier het hele traject voortzetten en zien we met een positieve blik uit naar het volgende seizoen!

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *