Nieuwsbrief Juni

Goedemiddag judoka’s,

Kings kamp Meppen
29, 30 juni en 1 juli gaan we met de Kings judoka’s naar het kamp in Meppen. Er zijn genoeg aanmeldingen, dus het kamp gaat door! Wil je nog mee, maar heb je je nog niet opgegeven? Er is nog plek, je kunt dit dus doorgeven aan ons! Voor alle informatie en om te zien wie er allemaal al meegaan, kijk dan op: http://judokings.nl/nieuws/kamp-2018-in-meppen/.

7 Juli Kings Afsluiting
De Kings afsluiting zal plaatsvinden op 7 juli, we gaan in de middag BBQ’en en in de ochtend willen we een activiteit gaan organiseren, de clubkampioenschappen gaan niet door omdat de Randori Competitie deze behoefte al voorziet en we met de wedstrijd judoka’s geen behoefte hebben om een extra competitie moment in te plannen.

De afsluiting zal plaatsvinden in de Westereen, op dezelfde locatie als vorige keer. De BBQ wordt wat eerder aangestoken dan vorige keer, dus er zal nu geen al te lange wachttijd zijn :).

De kosten voor de BBQ zijn €7,50 per persoon, het eten en drinken is dan onbeperkt. (Tot het op is natuurlijk).

Graag aanmelden via de mail, op de website of via Facebook.

Opgeven judoka’s voor afsluiting
Marc Hellinga + 2 personen
Hidde vd Heide + 1 persoon
Annemarie de Bruin + 1 persoon

Svenna Rooker + 3 personen

Examens
Deze week zijn er de hele week examens op alle locaties. Helaas kan Geert woensdag niet lesgeven en zal het examen dus een week opgeschoven worden. Op maandag is er wel gewoon examen in Gorredijk, de woensdag zal dus examen hebben op 26 juni. Helaas konden we geen goede vervanging regelen, omdat het zo druk is met de examens. De les komt een keer te vervallen.

Post Author: Niels Beres

1 reactie op “Nieuwsbrief Juni

    jemke

    (juni 21, 2018 - 7:10 pm)

    jemke de Boer en 3 personen voor de bbq

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *