Nieuwe Seizoen gaat starten

Goedemiddag,

Vandaag is de laatste week van de vakantie gestart, vanaf 3 september gaat alles weer beginnen.

Deze laatste week in de vakantie is er voor de judoka’s ook een mogelijkheid om te trainen.

Vandaag / Maandag
Hebben we de Open RTC Training in Heerenveen, deze training start om 18.30u en eindigt om 20.00u.

Morgen / Dinsdag

Hebben we de laatste vakantie-wedstrijdtraining in de dojo van de Kings. Hier hebben we twee groepen, de ene groep is van 17.30u tot 18.30u. Dit zijn alle judoka’s in de -10 en -12 die het leuk vinden om een extra training te doen! De tweede groep begint om 18.30u en duurt tot 20.00u en dit is voor de -15/-18 wedstrijd judoka’s.

Vrijdag / 1 September
Vertrekken we met twee auto’s, Kris en ik, en alle judoka’s naar Nijmegen. De verzamelplek is in Burgum (dojo) om 12.45u, we vertrekken om 13.00u. We zullen ongeveer om 20.30u weer bij de dojo in Burgum zijn op zaterdag 2 september.

De eerste week van september zullen ook de reguliere judolessen weer starten, hier en daar zijn er wat aanpassingen.

Maandag 3 September
Burgum
Voor het eerst zullen dan de technische judolessen georganiseerd worden op maandag en niet meer op dinsdag. De les wordt verzorgt door juf Elisabeth vd Heide en de eerste groep begint om 17.00u tot 18.00u en de tweede groep begint om 18.00u tot 19.00u.

Gorredijk
Deze les komt te vervallen omdat meester Geert op vakantie is en we geen vervanging kunnen organiseren voor hem op maandag, wel op woensdag!

Akkrum
Traint zoals gewoonlijk, zelfde locatie, zelfde uren.

Dinsdag 4 September
Burgum
De eerste keer dat de wedstrijdlessen verplaatst zijn van de maandag naar de dinsdag. Alle judoka’s van de eerste groep op maandag voor de vakantie, trainen nu in de eerste groep op dinsdag. Alle judoka’s van de tweede groep op maandag trainen nu in de tweede groep op dinsdag en de derde groep is dezelfde groep als dat hij was voor de vakantie op dinsdag.

Na deze groepen komen de senioren te trainen.

Woensdag 5 September
Gorredijk
We trainen in twee groepen, de eerste groep start om 16.00u en duurt tot 16.45u de tweede groep is van 16.45u en duurt tot 17.45u. Ik zal daar de lessen verzorgen de eerste twee weken totdat onze top sensei weer terug is :D.

Feanwalden
Meester Kris Elzinga zal de lessen verzorgen tijdens de reguliere lestijden omdat meester Niels even twee weken in Gorredijk de les geeft.

Witmarsum
De groepen zijn gesplitst in twee groepen, groep één begint om 17.45u en duurt tot 18.00u en groep twee begint om 18.00u en duurt tot 19.00u, de lessen zullen verzorgd worden door juf Elisabeth vd Heide.

Donderdag 6 September
Westereen
De groepen in de Westereen worden opgesplitst in twee groepen. We hebben daar een groep één, deze begint om 17.00u en eindigt om 18.00u en we hebben een groep twee, deze groep begint om 18.00u en eindigt om 19.00u. Meester Foppe Postma zal deze groepen verzorgen.

Burgum
Dit is de eerste dag dat we wedstrijdlessen gaan verzorgen in de dojo in Burgum. We beginnen met twee groepen, de eerste les is van 17.00u tot 18.30u (-10/-12) en de tweede groep is van 18.30u tot 20.00u (-15/-18), we zullen hier veel wedstrijdjes draaien. De lessen worden verzorgd door mijzelf.

Vrijdag 7 September
Damwald
Hebben we één judoles die wordt gegeven door meester Kris Elzinga, de les is van 15.45u tot 16.45u.

Burgum
Beginnen de reguliere lessen van de senioren weer van 19.00u tot 20.00u.

Voor een compleet overzicht van de tijden kun je het beste even op de website kijken: http://judokings.nl/lestijden/.

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *