Leden van de club van 100, bedankt!

Het nieuwe seizoen van de Kings staat weer te beginnen. Het afgelopen seizoen hebben we een boel kunnen organiseren, de grootste twee evenementen waren de Kings Cup en de Randori Competitie die mede dankzij u hebben kunnen plaats vinden.

De Kings Cup was ons grote internationale judo toernooi waarbij we judoka’s uit natuurlijk Nederland, maar ook uit Zweden, Letland, Duitsland en België hebben mogen verwelkomen. Op 1 december dit jaar zullen we weer de Kings Cup organiseren.

De Randori Competitie is ons grootste succes met elke maand tussen de 70 en de 90 kinderen die deelnamen aan onze competitie. De competitie is speciaal bedoeld voor beginnende wedstrijd judoka’s, ze werden begeleid door onze echte wedstrijd judoka’s en kregen bij deze wedstrijd altijd een medaille, soms kregen ze een diploma voor behaalde worpen en ze kregen een eigen paspoort waar de kinderen de eigen ontwikkeling konden bijhouden.

Dit is vooral dankzij de club van 100 mogelijk gemaakt, wij danken u zeer voor het feit dat u ons steunt!

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *