Nieuwe jeugd Judo Kings actief in Leeuwarden

Afgelopen zaterdag 27 oktober zijn een 30 judoka’s van de Judo Kings vertrokken om deel te nemen aan het JRC judo toernooi in Camminghaburen, Leeuwarden. Het toernooi is bedoeld voor regionale judoka’s om de judo sport te oefenen in wedstrijd verband, met mooie prijzen en een vlotte organisatie hebben de judoka’s veel plezier beleefd tijdens dit judo toernooi.

Door de Kings judoka’s is ook ere metaal gewonnen, het goud ging naar: Reense Bouwhuis (Gorredijk), Ingrid de Ruiter (de Westereen), Fokke Andries Storm (Jistrum), Daphne de Jong (Giekerk) en Kris Postma (de Westereen). Het zilver ging naar: Svenna Rooker (Gorredijk), Amara Buwalda (Bolsward), Olaf van der Heide (Pingjum), Boaz Elzinga (Munein), Jarno Veenstra (Kollumerzwaag), Rik Postma (Damwald) en Frederik Weening (de Westereen). Het werd gewonnen door: Roan Pater (Akkrum), Naud Willem de Ridder (Akkrum), Thijs Boorsma (Leeuwarden), Geert van der Veen (Noord Burgum), Riemer Jelte Buwalda (Bolsward), Friso Elzinga (Munein) en Wytze Postma (Damwald).

Op de foto Reense Bouwhuis (Gorredijk), Friso Elzinga (Munein) en Wytze Postma (Damwald).

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *