Brons voor Ifrisan op Dutch Open

Op zaterdag 12 januari begonnen we in Eindhoven op de Matsuru Dutch Open met de Queens van onze judo club. De dames Berber Ludema (Dokkum), Minke de Ruiter (de Westereen), Anna Fleur Visser (Sint Anna Parochie), Rixt Geertsma (Feanwalden) en Sanne Hartman (Sexbierum) kwamen helaas niet in de buurt van de prijzen. Milou Hendriks (Grou) verloor helaas de halve finale waarna ze om het brons helaas nog een keer verloor en dus net buiten het podium viel. Rumaisa Ifrisan (Drachten – Oord) verloor de kwart finale, maar wist zich in de herkansing een weg naar het podium te vinden en won het brons!

De zondag was gereserveerd voor de Kings, de mannen Wesley Smid (de Westereen), Brian Smid (de Westereen), Boaz Elzinga (Munein) en Thijs Boorsma (Leeuwarden) hebben goed strijd geleverd, maar konden niet genoeg potten maken om met ere metaal terug naar huis te komen.

Bericht auteur: Geert de Haan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *