Bekerkast van Kings judoka’s weer gevuld!

Afgelopen zaterdag 23 maart was in Beilen het strijdtoneel voor de lokale judoka’s, het toernooi is altijd een geslaagd, goed georganiseerd toernooi waar onze judoka’s graag aan deelnemen. Bij de meiden waren Sanne Hartman uit Sexbierum, Yanna Yu Kleinhuis uit Grou, Daphne de Jong uit Giekerk en Ingrid de Ruiter uit de Westereen kampioen. Het zilver werd gewonnen door Anna Fleur Visser uit Sint Anna en Minke de Ruiter uit de Westereen. Brons was er voor Svenna Rooker uit Gorredijk, Amara Buwalda uit Bolsward, Elske van der Veen uit Noord Burgum en Ingrid de Ruiter in een zwaardere gewichtsklasse.

Bij de jongens was er goud voor Friso Elzinga uit Munein, Jurre Steenge uit Gorredijk, Boaz Elzinga uit Munein, Riemer Jelte Buwalda uit Bolsward en Marc Veenstra uit Kollumerzwaag. Het zilver ging naar Jarno Veenstra uit Kollumerzwaag, Wesley Smid uit de Westereen, Mirthe Hartman uit Sexbierum, Olaf van der Heide uit Pingjum, Daan Dijkstra uit Damwald en Fokke Andries Storm uit Jistrum. Brons was er bij de jongens voor: Brian Smid uit de Westereen, Matthijs Luinstra uit Kollumerzwaag, Wouter Miedema uit Dokkum, Riemer Jelte Buwalda uit Bolsward in een oudere klasse, Daniƫl vd Meer uit Damwald, Naud Willem de Ridder uit Akkrum, Kornelis Halma uit Damwald en Wytze Postma uit Damwald.
Met in totaal 29 medailles een zeer geslaagd judo toernooi voor onze judoka’s!

Bericht auteur: Geert de Haan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *