Mountainbiken 13 maart

Hallo judoka’s 


We willen graag met jullie (10 jaar en ouder) gaan mountainbiken in Appelscha op 13 maart aanstaande. We willen om 10:30 uur verzamelen bij Fietsverhuur Kramer (Boerestreek 12, 8426 BP Appelscha) en vanuit daar een route gaan fietsen. Lijkt het je een leuke activiteit maar heb je geen mountainbike, geen probleem je kunt een mountainbike huren bij Kramer in Appelscha. De kosten voor het huren van een mountainbike bedragen 21,50 euro. Wij zorgen voor wat drinken en iets lekkers voor onderweg. Misschien niet onbelangrijk meester Foppe, meester Hessel en ik zelf zijn aanwezig. Geef je voor 8 maart op door te mailen naar info@judokings.nl. Geef hierbij aan of je een eigen mountainbike hebt of dat we een mountainbike voor je moeten reserveren bij Kramer. Voor het huren is het handig om even je lengte door te geven zodat we weten welke mountainbike we moeten reserveren. 

Bericht auteur: Geert de Haan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *