start judo lessen

Vanaf 23 augustus aanstaande beginnen op alle locaties de judolessen weer. Voor wat betreft de locaties Burgum, Zwaagwesteinde en Damwoude blijven de locaties en tijden ongewijzigd. Voor de volledigheid hierbij nog even een overzicht:


Burgum

Maandag groep 1 van 17:00 uur tot 18:00 uur.


Zwaagwesteinde

Vrijdag groep 1 van 16:00 uur tot 17:00 uur, groep 2 van 17:00 uur tot 18:00 uur en de wedstrijdtraining van 18:00 tot 19:00 uur.
Wedstrijdtraining      

De wedstrijdtraining is nu achter de reguliere lessen aan in Zwaagwesteinde. We zijn intern aan het kijken wat de mogelijkheden zijn om deze training op de andere dag aan te bieden. Dit is mede afhankelijk van de trainingen die georganiseerd worden bij de talent partners van de JBN. Zodat judoka’s de mogelijkheid hebben om  hierbij ook aanwezig te zijn. Voor meer informatie over de talent partners kunt u kijken op www.jbn.nl/talentpartner

Damwoude

Woensdag groep 1 van 16:30 uur tot 17:30 uur.


Gorredijk

Voor wat betreft de locatie Gorredijk zijn er wel een aantal wijzigingen. De judolessen zullen namelijk met ingang van aanstaande woensdag in de sportzaal van Unifit (achter de Jumbo) worden gegeven aan Badweg 32a, 8401BL Gorredijk.


Tuimeljudo

In Gorredijk is er vanaf aanstaande woensdag voor kinderen vanaf +/- 3 jaar (mits zindelijk) de mogelijkheid om kennis te komen maken met judo, namelijk door middel van tuimeljudo. De tuimeljudo les zal voorafgaand aan de reguliere lessen plaatsvinden waardoor de tijden er als volgt uitzien:
Tuimeljudo: van 16:00 uur tot 16:30 uur, Groep 1: van 16:30 uur tot 17:15 uurGroep 2: van 17:15 uur tot 18:15 uur

Bericht auteur: Geert de Haan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *