Grote Clubactie 2021

Op zaterdag 18 september begint de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie! Vanaf die dag mogen alle Kings leden langs de deuren gaan of bij familie en vrienden aankloppen om loten te verkopen.

Ieder lid krijgt van de trainer een verkoopboekje. Via de (persoonlijke) QR-code, op het vernieuwde verkoopboekje, kunnen kopers eenvoudig met hun eigen mobiele telefoon online een lot kopen. Kopers komen door het scannen van de persoonlijke QR-code direct bij de persoonlijke online verkooppagina van de verkoper.

Door de link van de persoonlijke online verkooppagina te delen via WhatsApp, e-mail en social media kun je eenvoudig op afstand loten verkopen.

Korting voor de leden

Het verkopen van de loten doe je natuurlijk voor de club, maar dit jaar ook een beetje voor jezelf.Want naast dat van ieder verkocht lot van € 3,- per stuk 80% (dus € 2,40 per lot) naar de club gaat, levert het jou korting op een volledige Kings outfit (zie bijlage) op!

Voor ieder verkocht lot krijg je 1% korting op de trainingsoutfit. Dus bij 50 verkochte loten krijg je 50% korting op de set en bij 100 verkochte loten krijg je de lange broek, trainingsjasje, t-shirt, korte broek en tas helemaal GRATIS! Het is mogelijk om de hele set af te nemen voor 130 euro exclusief Grote Clubactie korting of het trainingspak (lange broek en trainingsjasje) voor 80 euro exclusief Grote Clubactie korting.  

Kopers van loten

Iedereen die een lot van de Grote Clubactie koopt maakt kans op leuke prijzen. De koper kan de code van het gekochte lot invullen op https://lotchecker.clubactie.nl/ om te zien of zijn of haar lot in de prijzen is gevallen.

Superloten

Kings heeft zes Superloten beschikbaar, deze loten kosten € 150,00 euro per stuk en kunnen worden verkocht aan bijvoorbeeld bedrijven als een mini sponsoring. Met de verkoop van een Superlot maakt de vereniging kans op € 5.000,00 euro voor de clubkas.

De koper van een Superlot heeft direct 50 loten en maakt dus meer kans op leuke prijzen. De koper kan de loten ook weggeven aan personeel, klanten of relaties.Het verkopen van een Superlot levert de verkoper dus direct 50% korting op op het kledingpakket.
Het verkopen van een Superlot kan via deze link:https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/kings/4899027

Top verkopers

De drie leden met de meeste verkochte loten krijgen ieder een cadeaubon van Intertoys om zelf iets leuks uit te zoeken.

Heel veel succes met de verkoop!

Bericht auteur: Geert de Haan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *