Op zoek naar onze Facebook pagina?

Klik hier!

Judo Kings Facebook Feed

Judo Kings
Judo Kings4 hours ago
Het eerste concept van het judo paspoort voor deelnemers van de Randori Competitie is gemaakt, hierin kunnen de judoka's hun voortgang bijhouden en eventueel diploma's halen voor verschillende judo worpen!
Judo Kings
Judo Kings1 day ago
De tijden van de Randori Competitie zijn bekend, zou iedereen kunnen controleren op fouten zodat we dit nog kunnen aanpassen?!
Judo Kings
Judo Kings3 days ago
14 Judoka's van de Kings bemachtigen een plek op het Nederlands Kampioenschap!
Judo Kings
Judo Kings added 6 new photos.3 days ago
In het laatste blok weten nog vier Kings judoka's een NK plek te bemachtigen. Minke de Ruiter haalt zilver in de klasse tot 32kg en Agnes Elzinga wint brons in de klasse 63+. Troy vd Veen en Sem Walinga halen beide de finale in de klasse tot 50kg, Troy wint deze waardoor Troy goud krijgt en Sem het zilver.
Judo Kings
Judo Kings3 days ago
Het tweede blok hadden we maar twee judoka's, Rixt Geertsma en Anna Fleur Visser. Beide judoka's weten knap het podium te halen, Rixt wordt kampioen en Anna Fleur wint het brons. Beide gekwalificeerd voor het Nederlands Kampioenschap.
Judo Kings
Judo Kings added 8 new photos.3 days ago
Het eerste blokje is klaar, de judoka's hebben het super gedaan. In de klasse tot 34kg won Mark Klokman het goud, Ruben Walinga het zilver en Omar Rokic het brons. In de klasse tot 42kg won oud Kings judoka Quinten vd Veen het goud en Wesley Smid het brons. Bij de meiden wist Milou Hendriks in de klasse tot 36kg het goud te winnen en Margje Busstra het brons. Yanna Yu Kleinhuis won in de klasse tot 48kg het goud! Daphne de Jong wint het zilver in de klasse tot 63kg.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *