Club van 100

Een sterke club wil sterk blijven, maar liever nog beter worden, de club van 100 heeft als doelstelling een financiële injectie te geven aan onze judo club om daarmee op top niveau judoka’s te kunnen begeleiden. Het vinden van sponsoren is tijdrovend en er zijn maar weinig sponsoren die grote bedragen kwijt kunnen, daarom vragen we bedrijven of personen lid te worden van de club van 100, elk jaar 100 euro doneren zodat wij onze ploeg naar de top kunnen begeleiden!

Wat kunnen wij met de club van 100?

  • Dagelijkse begeleiding aan onze wedstrijd judoka’s bieden
  • Begeleiding geven bij buitenlandse toernooien of stage’s
  • Coachen op Nationale wedstrijden en meetmomenten
  • Trainingstenue’s en andere artikelen voor onze wedstrijd judoka’s kopen
  • En nog veel meer dingen…

Wat krijgt u terug?

De Kings organiseren verschillende activiteiten, tijdens deze activiteiten zullen we natuurlijk de club van 100 tonen aan de deelnemers en de bezoekers, daarnaast krijgt u een vaste plek op onze website’s.

Ook organiseren we op de avond na ons internationale judo toernooi de Kings Cup in Burgum een netwerk bijeenkomst, hier vertellen we in het kort over onze prestaties van dat jaar, krijgt iedereen wat hapjes en drankjes en bespreken we belangrijke zaken kansen in de regio. Hier bent u samen met de andere leden van de club van 100 en belangrijke leden en vrijwilligers van onze club ook voor uitgenodigd.

Wat verwachten de Kings van de leden van de club van 100?

Elk jaar aan het begin van het seizoen (augustus) doneren de leden van de club van 100, €100,- aan de judo club. (Stapt u in november in dan betaalt u, (100/12)*9, €75,- zodat u het volgende jaar in de maand Augustus €100,- kunt betalen. Daarnaast hopen we dat u aanwezig bent bij onze netwerk bijeenkomst, des te meer mensen daar aanwezig zijn, des te aantrekkelijker een netwerkbijeenkomst op zakelijk gebied is!

Leden van de club van 100