Inschrijven

Vanwege de nieuwe SEPA regelgeving moeten wij een handtekening op het aanmeldformulier hebben, daarom kunt u het aanmeldformulier hier downloaden en vervolgens inleveren bij de trainer.

Alle judoka’s die aanmelden worden automatisch aangemeld bij de Judo Bond Nederland.

U kunt zich digitaal aanmelden via deze pagina!

Wij hebben voor onze judoka’s 3 verschillende mogelijkheden.

Het standaard pakket kost €14,95
Hiermee kun je één keer per week trainen bij de Kings.
Het standaard + pak pakket kost €17,95
Geeft het voordeel dat je een pak in bruikleen hebt van Kings.
Het twee keer trainen pakket kost €22,95
Is voor judoka’s die op verschillende locaties trainen bij de Kings.

Het inschrijf geld bedraagt €15,00, dit zal bij de eerste incasso worden geïncasseerd.

De contributie wordt rond de 27ste van de maand van uw bankrekening afgeschreven. Afmelden kan geschieden via de e-mail, maar dient voor het begin van het begin van de maand gedaan te zijn. Ook dan zal er nog een opzegtermijn van 1 maand worden toegepast.

Voor elk toernooi of trainingskamp waar een judoka aan deelneemt wordt 2 euro extra geïncasseerd dan het daadwerkelijke inschrijfgeld. Door middel van deze 2 euro wordt de coach/trainer betaald om te begeleiden. De coach/trainer is niet altijd aanwezig, maar het gemiddelde van alle euro’s draagt de kosten van de coach/trainer acceptabel.

Bij een contributie met jaar facturering is de opzegtermijn ook een jaar, er kan niet gecrediteerd worden vanuit de reguliere facturering.

Wil uw kind bij ons op judo, maar heeft u de financiële middelen niet. Dan kunt u een aanvraag doen bij Stichting Leergeld. Een aanvraag kunt u doen op www.leergeld.nl, u kunt dan via het kind pakket uw gegevens invullen. Zij zullen dan contact met u opnemen om te kijken of ze wat voor uw kind kunnen betekenen.