Vanwege de nieuwe SEPA regelgeving moeten wij een handtekening op het aanmeldformulier hebben, daarom kunt u het aanmeldformulier hier downloaden en vervolgens inleveren bij de trainer.

Alle judoka’s die aanmelden worden automatisch aangemeld bij de Judo Bond Nederland.

Aanmeldformulier Downloaden

U kunt zich ook digitaal aanmelden via deze pagina!

Wij hebben voor onze judoka’s echte Kings judopakken, we willen ook graag dat zij die dragen!

Wij hebben voor onze sporters 4 verschillende mogelijkheden.

Het standaard pakket kost €14,95
Hiermee kun je onbeperkt trainen bij de Judo Kings
Het plus pakket kost €17,95
En geeft jou het voordeel dat je een judopak krijgt geleverd van de club.
Het selectie pakket kost €28,95
Is voor judoka’s uit de selectie die willen deelnemen aan de selectietraining
Het coach pakket kost €5,95
*Alleen voor niet leden van de Kings, zij kunnen zich dan opgeven voor toernooien via de Kings en dan professionele begeleiding van de Kings krijgen wanneer er een coach aanwezig is op een toernooi.
**Let op, dit betekent niet dat er altijd een coach aanwezig zal zijn.

De contributie wordt elke eerste werkdag van de maand van uw bankrekening afgeschreven. Afmelden kan geschieden via de e-mail, maar dient voor het begin van het kwartaal gedaan te zijn.

Voor elk toernooi of trainingskamp waar een judoka aan deelneemt wordt een euro extra geïncasseerd dan het daadwerkelijke inschrijfgeld. Door middel van deze euro wordt de coach/trainer betaald om te begeleiden. De coach/trainer is niet altijd aanwezig, maar het gemiddelde van alle euro’s draagt de kosten van de coach/trainer acceptabel.

Bij een contributie met jaar facturering is de opzegtermijn ook een jaar, er kan niet gecrediteerd worden vanuit de reguliere facturering.

Bij het stopzetten van de contributie voor minder dan een jaar wordt twintig euro administratie kosten in rekening gebracht.

Wil uw kind bij ons op judo, maar heeft u de financiële middelen niet. Dan kunt u een aanvraag doen bij Stichting Leergeld. Een aanvraag kunt u doen op www.leergeld.nl, u kunt dan via het kindpakket uw gegevens invullen. Zij zullen dan contact met u opnemen om te kijken of ze wat voor uw kind kunnen betekenen.