Sponsoren


De Noord Nederlandse Metselgroep sponsort een boel verschillende facetten van onze judo club, ze zijn betrokken bij de organisatie van evenementen en activiteiten en ondersteunen ook de selectie groep van de Kings.

Gildan.Guru is de webshop van Gildan om uw bedrijfskleding zoals shirts, truien, sweaters en polo’s te bestellen, ze hebben ook een heel assortiment voor kleine kinderen zodat u ook uw sportclub of vereniging kunt kleden met uw eigen sportkleding. De kleding is goed te borduren en/of bedrukken.
Judopak-Matsuru-Adidas
Judopak.Guru is de nieuwe judo webshop in Nederland. Zij hebben de meeste merken en alle judopakken goedkoper dan bij de concurrent. Koop ook jou Adidas judopak bij Judopak.Guru. Ook voordeling aan jou judo uitrusting komen? Bestel nu!
bokshandschoenenguru
Bokshandschoenen.Guru is de nieuwe boks en mma webshop in Nederland. Zij hebben de meeste merken en alle bokshandschoenen goedkoper dan bij de concurrent. Koop ook jou Adidas bokshandschoenen bij Bokshandschoenen.Guru.
Ale de Boer Hovenier
Wilt u meer informatie, een prijsopgave of advies over de mogelijkheden bij u thuis of op het bedrijf? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.
RientsTijsma
Op ons adres is ook Rients Tijsma transport gevestigd. Dit bedrijf zorgt voor het transport van het hout met een rondhoutcombinatie, geschikt voor het transport van boomstammen. Zo houden wij de inkoop, het transport en de verwerking allemaal in eigen hand.
TijsmaHoutbouw
Houtbouw Tijsma is een bedrijf wat zich richt op de inkoop, het transport, het zagen, bewerken en kloven van rondhout. Van dit rondhout, hoofdzakelijk lariks / douglas en eiken, maken wij balken en planken.

Op de website van bedrijfskleding.guru vindt u allemaal verschillende producten die betrekking hebben op werk- en bedrijfskleding. Zoals bijvoorbeeld goedkope werkbroeken, truien, shirts en goedkope overalls.