Webshop

In de Judo Kings webshop zitten 5 producten, we hebben ons t-shirt, onze trui, rugplaat, telefoonhoesje en een judopak!

Judo Kings T-Shirt

T-Shirt Het Judo Kings T-Shirt is voor tijdens de wedstrijden, activiteiten of om reclame te maken voor de club in jou dorp! Het shirt kost €19,95 en is beschikbaar in de maten XS, S, M, L en XL voor kinderen en in de maten S, M, L en XL voor volwassenen.

Prijs: €19,95
Klik hier om te bestellen.

Judo Kings Rashguard

De Kings Rashguard is weer te bestellen! Het shirt is beschikbaar in de maten 6, 8, 10, 12 of 14. De maten kunt u zien als de leeftijd van de judoka. Helaas is hij er nog niet voor volwassenen.

Prijs: €17,95
Klik hier om te bestellen.

Judo Kings Trui

Trui De Judo Kings Trui is voor tijdens de wedstrijden, activiteiten of om reclame te maken voor de club in jou dorp! De trui kost €24,95 en is beschikbaar in de maten XS, S, M, L en XL voor kinderen en in de maten S, M, L en XL voor volwassenen.

Prijs: €24,95
Klik hier om te bestellen.

Judo Kings Judopak

Het KINGS judopak is er alleen maar voor Judo Kings leden, we willen graag dat al onze judoka’s in dit judopak trainen en wedstrijden doen. Denk er dus om, dat als u lid wilt worden, u niet een ander judopak koopt. Dit judopak is beschikbaar in de maten 110, 120, 130, 140, 150, 160, 170 en 180. De maat 110 kost €35,- en elke maat hoger kost €5,- extra.

Prijs: vanaf €35,-
Klik hier om te bestellen.

Judoband Borduren

Wil je je eigen naam op je judoband hebben, doe de bestelling online en lever je judoband in bij de meester, je moet even tijdelijk een andere band dragen!

Prijs: €19,95
Klik hier om te bestellen.

Judo Kings Telefoon Hoesje

thumbnail_1 Wil jij ook je telefoon de uitstraling van de KINGS geven? Moet iedereen weten dat jij een echte judoka bent!? Neem dan de telefoonhoes van de KINGS, beschikbaar voor vrijwel alle modellen telefoons.

Prijs: €24,95
Klik hier om te bestellen.