Randori Competitie 24 Maart

Aankomende zaterdag is de eerste dag van de randori competitie. Alle judoka’s zijn ingedeeld en de tijden zijn bekend, u kunt de tijden hier bekijken: Indeling Randori Toernooi 24 Maart

Randori is een oefen-wedstrijd, de bedoeling is dat we de judoka’s die nog niet mee kunnen doen met de Nederlandse Kampioenschappen gaan leren hoe ze het beste kunnen judoën tijdens een wedstrijd. Alle judoka’s die meedoen aan de competitie kunnen ongeveer 3-5 wedstrijden judoen, deze wedstrijden duren altijd 2 minuten en worden niet vroegtijdig onderbroken (tenzij dit beter is voor één van de judoka’s). Het doel van de competitie is niet winnen, maar verbeteren. Daarom kunnen de judoka’s specialist worden op bepaalde vlakken binnen de judo, bijvoorbeeld schouderworpen, heupworpen en/of beenworpen. Hier krijgen ze ook diploma’s voor als ze voldoen aan de eisen.

De bedoeling is dat we met elkaar een leuke dag hebben, de judoka’s plezier hebben en veel leren en we daardoor uiteindelijk niet alleen betere judoka’s krijgen, maar ook sterkere en weerbare kinderen ontwikkelen.

Bekijk de indeling goed, als er fouten gemaakt zijn dan horen we dat graag.
Indeling Randori Toernooi 24 Maart

Bericht auteur: Geert de Haan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *