Tweede prijs als club op Bartje Toernooi

Afgelopen zaterdag is er in Assen het sterke Bartje Toernooi in Assen georganiseerd. De Judo Kings deden hier ook aan mee en met succes.

Met in totaal 18 prijzen waarvan precies de helft dames en de andere helft heren is het toernooi voor de Kings prima verlopen. Bij de dames werden Daphne de Jong (Giekerk), Rixt Geertsma (Feanwalden) en Inaya Verharen (Gorredijk) kampioen. Het zilver was voor Berber Ludema (Dokkum), Yanna Yu Kleinhuis (Grou), Margje Busstra (Grou) en nogmaals Inaya Verharen (Gorredijk). Inaya heeft twee keer mee gedaan, ook een keer in een zwaardere poule.het brons is gewonnen door Nadja Rokic (Sneek) en Amara Buwalda Bolsward.

Resultaten voor : Judo Kings aantal prijzen is 18

1e Daphne de Jong -63kg m 21
2e Berber Ludema -52kg m 17
1e Rixt Geertsma -52kg m 16
1e Inaya Verharen -32kg m 4
3e Nadja Rokic -32kg m 4
2e Yanna Yu Kleinhuis -48kg m 14
4e Amara Buwalda -40kg m 8
2e Margje Busstra -36kg m 11
2e Inaya Verharen -32kg m 5

4e Matthijs Luinstra -34kg j 40
2e Jarno Veenstra -30kg j 29
3e Ivan Terpstra -42kg j 63
2e Brian Smid -34kg j 40
1e Omar Rokic -34kg j 40
1e Brian Smid -34kg j 32
2e Jouke Kingma -46kg j 37
3e RiemerJelt Buwalda -30kg j 30
1e Wesley Smid -42kg j 42

Bij de heren ging het goud naar Omar Rokic (Sneek), Brian Smid (de Westereen) en Wesley Smid (de Westereen). De laatst genoemde won in de halve finale van de nummer 2 van Nederland Jarno Bronsvoord. Het zilver ging naar Jarno Veenstra (de Westereen) die een hele mooie schouderworp maakte, Brian Smid (de Westereen) in een oudere leeftijdsklasse) en Jouke Kingma (Sint Jacobi Parochie). Het brons was voor Matthijs Luinstra (Kollumerzwaag), Ivan Terpstra (Rinsumageest) en Riemer Jelte Buwalda (Bolsward).

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *