Senioren Teams Glasgow

Vrijdag ochtend 2 november zijn de Kings senioren judoka’s in Amsterdam in het vliegtuig gestapt en zijn naar Glasgow vertrokken voor een senioren teamkampioenschap. Op dinsdag en vrijdag avond trainen de Kings senioren in de dojo in Burgum en zij vinden het leuk om zichzelf zo nu en dan te meten met andere judoka’s, na het succes in Groningen bij de Mattekloppers, smaakte het naar meer en hebben ze dus tickets geboekt voor Schotland. De senioren van de Kings zijn over het algemeen ouders van judoka’s of judoka’s die vroeger gejudood hebben en het nu weer willen proberen. De groep is elke keer tussen de 20 en de 30 man groot en nieuwe leden zijn nog steeds welkom!

Team 1 bestond uit Daphne de Jong uit Giekerk, Marijne Bakker uit Oenkerk, Hessel Nicolai uit Feanwalden, Redmer Nicolai ook uit Feanwalden, Sjoerd Postma uit Damwald en Johan Luinstra uit Kollumerzwaag. Team 2 bestond uit Anna Fleur Visser uit Sint Anna Parochie, Grieta Wijbenga uit de Westereen, Paul van der Weg uit Burgum, Theo Tijsma uit Noord Burgum, Rients Tijsma ook uit Noord Burgum en Menno Bekkema uit Burgum.

Bericht auteur: Geert de Haan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *