Dedemsvaart judo toernooi wederom geslaagd!

Het wintertoernooi in Dedemsvaart werd dit jaar voor de 40e keer georganiseerd! De judo club Kings bestaat nog niet eens 5 jaar, maar onze trainers zelf hebben ook nog wel meegedaan aan dit zeer bekende en gewaardeerde judo toernooi. Met in totaal 12 judomatten, 700 deelnemers en de geweldige prijsuitreiking is dit judo toernooi echt een genot voor jong en oud om naartoe te gaan!

Van links naar rechts:
Edze Tijsma, Olaf vd Heide, Riemer Jelte Buwalda, Jarno Veenstra
Geert vd Veen, Jurre Steenge, Marc Veenstra, Amara Buwalda en Mirthe Hartman

De judoka’s hebben het geweldig gedaan en met in totaal 22 prijzen waren de Kings samen met Judoschool Oord de best presterende club op dit jublieum toernooi van Judo Vereniging Dedemsvaart.

Bij de dames wist Ingrid de Ruiter (de Westereen) het goud te winnen, zilver was er voor Margje Busstra (Grou), Doutzen Noordstra (Harkema) en Mirthe Hartman (Sexbierum), brons werd gewonnen door Amara Buwalda (Bolsward), Elske vd Veen (Noord Burgum) en Yanna Yu Kleinhuis (Grou).

De meeste prijzen gingen naar de jongens, goud was er voor Gradus Bergsma (Jistrum), Kris Postma (de Westereen) en Jurre Steenge (Gorredijk). Zilver werd gewonnen door Reense Bouwhuis (Gorredijk), Cornelis Bergsma (Jistrum), Geert vd Veen (Noord Burgum), Marc Veenstra (Kollumerzwaag) en zijn broertje Jarno Veenstra (Kollumerzwaag). Brons ging naar Roan Pater (Akkrum), Edze Tijsma (Noord Burgum), Olaf vd Heide (Pingjum), Jetse Postma (de Westereen), Riemer Jelte Buwalda (Bolsward) en Lars Maats (Surhuisterveen).

Jetse Postma, Reense Bouwhuis, Doutzen Noordstra, Cornelis Bergsma

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *