Queens succesvol in Alkmaar

Zondag 10 Maart werd in Alkmaar het Girls Only judo toernooi georganiseerd. Onze dames zijn dus in alle vroegte vertrokken naar Alkmaar om het daar op te nemen tegen de andere dames van het land.
Brecht van de Heide uit Pingjum won knap het zilver in de klasse tot 22kg, Ingrid de Ruiter uit de Westereen wist twee medailles te winnen, ze werd 1e bij de meisjes tot acht jaar en 2e bij de meisjes tot 10 jaar in de klasse tot 25kg. Minke de Ruiter, zusje van Ingrid, uit de Westereen won het zilver in de klasse tot 36kg in de dames tot vijftien jaar. Mirthe Hartman uit Sexbierum won het goud in de klasse +36kg bij de meisjes tot 10 jaar en het zilver in de -40kg bij de meisjes tot twaalf jaar. Haar zus Sanne Hartman, ook uit Sexbierum natuurlijk, won het goud in de klasse tot 40kg bij de meisjes tot vijftien jaar. Helaas redde Amara Buwalda uit Bolsward het net niet tot een medaille, zij had een verlies partij teveel.

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *