Veteranen weer actief

Afgelopen zaterdag 16 maart werd er tegelijk met het districtskampioenschap tot 15 jaar een open veteranen toernooi georganiseerd. Namens de Kings hadden Sjoerd Postma (42 jaar) uit Damwald, Menno Bekkema (42 jaar) uit Bakhuizen, Redmer Nicolai (18 jaar) uit Feanwalden, Rients Tijsma (41 jaar) uit Noord-Burgum), Dave Pieters (40 jaar) uit Heerenveen en Johan Luinstra (38 jaar) uit Kollumerzwaag zich ingeschreven. Helaas moesten Postma en Bekkema zich terug trekken vanwege een blessure en de ander vanwege drukte op het werk.
Pieters en Nicolai wisten heel knap het zilver te winnen, Tijsma ging naar huis met het brons en Luinstra mocht het vierde plekje van het podium betreden.

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *