Kings 2e beste club in Assen

Afgelopen zaterdag waren een groepje judoka’s afgereisd naar assen voor het internationale Bartje toernooi. Vorig jaar wonnen de Judo Kings daar een groot bartje die ze mee mochten nemen naar de club voor een jaar, deze hebben we dit jaar weer ingeleverd in de hoop hem dit jaar weer mee te nemen.

Kampioen waren geworden Sanne Hartman uit Sexbierum en  Jarno Veenstra uit Kollumerzwaag. Het zilver was er voor Svenna Rooker uit Gorredijk, Rinske Spinder (Judoschool Oord), Berber Ludema uit Dokkum, Kris Postma uit de Westereen, Riemer Jelte Buwalda uit Bolsward, Boaz Elzinga uit Munein en Wesley Smid uit de Westereen. Brons werd gewonnen door Mirthe Harman uit Sexbierum, Friso Elzinga uit Munein, Jurre Steenge uit Gorredijk en Geert vd Veen uit Noord Burgum.

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *