Milou dubbel podium in Lommel

Zondag zijn we met een drie tal judoka’s vertrokken naar Lommel om daar deel te nemen aan de Soeverein Cup. Een groot internationaal judo toernooi met sterke Belgen, Duitsers, Nederlanders en judoka’s uit Luxemburg.

Mink de Ruiter wist tot de wedstrijd om het brons te komen, maar verloor daar helaas en werd vijfde. Wesley Smid won twee wedstrijden op rij, maar verloor vervolgens zonder herkansing te krijgen en kon dus ook vroegtijdig het toernooi verlaten.

Milou Hendriks verloor haar halve finale in de categorie U15 waardoor ze in België tegen een Fries de wedstrijd om het brons moest uitvechten, deze won ze.

Vervolgens heeft Milou nog mee gedaan aan de klasse U18 waar ze twee sterke dames, waaronder de Belgische kampioene stond. Ze wist één partij te winnen, de andere partij verloor ze helaas, maar omdat ze de lichtste in de categorie was, werd ze alsnog kampioen.

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *