Beginners van Judo Kings in de prijzen

Afgelopen zaterdag werd in de dojo van Burgum aan de Oppedijk van Veenweg weer een nieuwe ronde van de Randori Competitie georganiseerd, met judoka’s uit Gorredijk, Akkrum, Leeuwarden, Feanwalden, Damwoude de Westereen, Hurdegaryp en natuurlijk Burgum zelf was er een grote gezellige groep in de dojo die op een leuke manier weer veel hebben geleerd. Het voordeel van de randori competitie is dat de judoka’s elk op eigen niveau hun judo kunnen oefenen en vooral verbeteren.

Quinton Pietersz, Olaf vd Heide, Damian vd Meer, Tessa, Frâns de Boer, Esmee Bosma, Chris Veenstra, Steijn Bos, Jorn de Vries, Henk Jan Steringa, Donovan en Daan Plutschouw werden kampioen in hun poule.

Bericht auteur: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *