Tropenrooster deze week

Reguliere lessen
Omdat de regio’s Feanwalden, de Westereen en Damwald dicht bij elkaar liggen en het deze week heel warm wordt willen we alle judoka’s op donderdag in de Westereen samen laten komen voor een watergevecht, wij zorgen voor waterballonen, jullie zorgen ervoor dat jullie om 18.00u in de Westereen bij de sporthal klaar staan.

Het adres is:
Sportlaan 5
9271VN De Westereen

Alle judoka’s van alle locaties zijn welkom om hier te komen.

In Gorredijk zullen de lessen voor zover nu bekend doorgaan, maar houdt de berichtgeving in de gaten. Vanavond hebben we in Akkrum en Burgum nog examens die afgerond worden.

Wedstrijdlessen
De wedstrijdlessen van dinsdag avond in Burgum gaan niet door, we gaan dan te zwemmen in Giekerk in het open luchtzwembad. Daar spreken we met zijn allen af om 18.00u. We zwemmen dan tot 20.00u, zelf geld meenemen voor de entree. (Alle judoka’s van alle andere en reguliere groepen zijn ook welkom natuurlijk!)

Het adres is:
Rinia van Nautaweg 57a
9061 AD Gytsjerk

Op donderdag gaat alleen de wedstrijdles van de tweede groep (19.00u – 20.30u) door, de judoka’s van de eerste groep (17.30u – 19.00u) kunnen dan meedoen in de tweede groep.

Seizoensafsluiting
Op zaterdag 6 juli gaan we met de hele judo club bbq’en in de Westereen, hier zijn al een heel aantal aanmeldingen voor binnen gekomen, dank hiervoor!

We hebben het springkussen besteld, hij is in totaal 25 meter lang en de enorme wisselbeker voor wie de snelste is kan weer gewonnen worden!

Aanmelden voor de seizoensafsluiting kan via de website, het ledenportaal en door te rageren op deze mail!

Post Author: Niels Beres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *