Toernooi Hardenberg

Beste wedstrijdsecretaris,

Bedankt voor het inschrijven voor het Oktobertoernooi te Hardenberg. Via deze weg wil de organisatie u laten weten dat het Oktobertoernooi Hardenberg (zaterdag 5 oktober) niet door zal gaan.

Als organisatie is dit een moeilijk besluit geweest. Wij hebben geprobeerd het toernooi, na een jaar afwezigheid van de agenda, weer op te starten. Helaas komen wij als organisatie tot de conclusie dat wij, in tegenstelling tot voorgaande jaren, niet het benodigde aantal vrijwilligers op de been kunnen krijgen.

Zonder vrijwilligers kan het toernooi niet georganiseerd worden en rest ons geen andere keus dan het toernooi van de agenda te halen. Dit tot grote teleurstelling van het bestuur en organisatie.

Als u reeds inschrijfgeld heeft overgemaakt voor het Oktobertoernooi dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk retourneren naar de rekening waarvan het inschrijfgeld betaald is.

We bedanken iedereen nogmaals voor de sportieve interesse en bieden onze excuses voor het eventuele ongemak. Wij hopen op uw begrip voor de situatie. 

Met vriendelijke groet,

Organisatie Oktobertoernooi Hardenberg

& BSV Anbergen Hardenberg

Post Author: Alexandra vd Heide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *