UPDATE CORONA VIRUS

Beste Judoka’s en ouders /verzorgers,

Het bestuur van de Kings volgt de adviezen van de RIVM en de JBN om alle judo-activiteiten voorlopig op te schorten tot 6 April

Dit betekent natuurlijk dat de reguliere trainingen op alle Kings locaties , en de wedstrijdtrainingen in de Dojo van Burgum niet doorgaan. Ook zijn er inmiddels ook al twee toernooien afgelast waaronder Openingstoernooi Veendam (hier wordt nog een andere datum voor gezocht ) en het Lente toernooi in Beilen wat op 21 Maart 2020 zou plaats vinden. Wij proberen u wat de judo activiteiten betreft zo veel mogelijk via de website en onze overige socialmedia kanalen op de hoogte te houden.

Met vriendelijke groet,

het bestuur .

Post Author: Stien Rooker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *