Poiesz Sponsor actie

Ook dit jaar mogen wij weer deelnemen aan de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. De actie loopt van maandag 13 februari a.s. tot 10 april a.s. Door zoveel mogelijk munten te verzamelen hopen wij een mooi bedrag bij elkaar te sparen dat wij willen besteden aan een fantastisch Kings kamp. Je kunt helpen met sparen door de munten in te leveren bij de Poeisz supermarkt in Gorredijk. Als dit niet lukt mag je ook je munten inleveren bij de training. Wij zorgen dan dat de munten in de juiste koker komen. 

Bij besteding van iedere 10 euro aan boodschappen ontvangt u 1 spaarmunt. Daarnaast is er iedere week een actieproduct, 'de Spaarsprinter', waarbij u 15 sponsor munten ontvangt per gekocht actie product. Wij zullen iedere week in de Whatsapp groepen delen welk product die week de 'Spaarsprinter' is. Iedereen wordt op die manier in de gelegenheid gesteld de 'Spaarsprinter' te bestellen (door middel van gepaste contante betaling af te rekenen) en af te halen tijdens de training. We hopen op deze manier veel munten bij elkaar te sparen. 

Tot slot krijgt onze club op 18 februari a.s. van 10:00 uur tot 15:00 uur de gelegenheid zichzelf te promoten in de Poiesz in Gorredijk. Voor deze dag zoeken we nog judoka's die willen helpen. 

Hoe veel geld wij uiteindelijk hebben opgehaald met z'n allen zal bekend worden gemaakt op het Poeisz Jeugd Sponsor Gala op 21 april a.s. in WTC te Leeuwarden. Hier mogen 6 judoka's mee naar toe, deze zullen door middel van loting worden geselecteerd.