Huldiging meester Quinten

Afgelopen vrijdag werd meester Quinten gehuldigd in de Sikkemahal in zijn dorp tijdens de judolessen.

Zaterdag 18 februari vond de BouwGarantNK -21 jaar plaats in Dordrecht. De Optisport Sportboulevard was het toneel van dit judotoernooi. Meester Quinten werd daar Nederlands kampioen in de klasse -21 gewicht -73 kg. In de finale stond hij tegenover Joshua van Krevel, de wedstrijd duurde niet lang, binnen 30 seconden werd tegenstander met een Ippon tegen de mat gewerkt en werd daarmee Nederlands kampioen in Dordrecht.

Vrijdag werd meester Quinten door de judoka’s uit De Westereen tijdens de training gehuldigd. Iedereen feliciteerde hem en er werd gebak uitgedeeld. Ook zijn medaille werd door alle aanwezigen goed bekeken. Zijn doel is om in de klasse -21 het wereldkampioenschap te halen.