Inschrijven voor externen

Inschrijven Randori Competitie

Alleen voor niet Judo Kings leden

Dit formulier is alleen maar te gebruiken voor judoka’s die niet lid zijn van de Kings. Kings leden kunnen zich aanmelden via het leden portaal (www.leden.judokings.nl). Enkel judoka’s van andere clubs mogen deelnemen en inschrijven door middel van dit formulier.

Inschrijfkosten
Kosten voor het toernooi zijn €7,50 per ronde. Deze dient u contant mee te nemen en bij de weging te betalen.

Paspoort
Lidmaatschap van de Judo Bond Nederland is niet vereist, de randori competitie is een verkapte judo training op de zaterdag, niet een officiële wedstrijd. Wel krijgen de judoka’s een Randori Competitie paspoort waar ze hun voortgang in bij kunnen houden.

Poule Indeling
We doen ons best om alle judoka’s in een geschikte poule in te delen, we hanteren in ieder geval de standaard Judo Bond Nederland gewichtsklassen. Dit is de -21kg, -24kg, -27kg, -30kg, -34kg, -38kg, -42kg, -46kg en -50kg. Hier en daar zal er eens een judoka uit de standaard vallen en daar zullen we dan een geschikte oplossing voor zoeken.

Prijzen
Alle judoka’s krijgen elke ronde een medaille, de judoka’s kunnen tijdens de wedstrijd punten verdienen voor een eventueel diploma, deze krijgen ze zo nu en dan. Als ze alle diploma’s hebben gehaald verdienen ze een eind diploma als ‘Wedstrijd Judoka’.

Meer informatie?
Voor alle informatie kunt u het beste even kijken op de pagina: http://judokings.nl/randori-competitie.