Inschrijven

Vanwege de nieuwe SEPA regelgeving moeten wij een handtekening op het aanmeldformulier hebben, daarom kunt u het aanmeldformulier hier downloaden en vervolgens inleveren bij de trainer.

Alle judoka’s die aanmelden worden automatisch aangemeld bij de Judo Bond Nederland.

U kunt zich digitaal aanmelden via deze pagina!

Wij hebben voor onze judoka’s echte Kings judopakken, we willen ook graag dat zij die dragen!

Wij hebben voor onze sporters 3 verschillende mogelijkheden.

Het standaard pakket kost €14,95
Hiermee kun je 1 keer per week trainen bij de Judo Kings.
Het standaard + pak pakket kost €17,95
En geeft jou het voordeel dat je een judopak krijgt geleverd van de club.
Het extra trainen pakket kost €24,95
Is voor judoka’s die op verschillende locaties trainen bij de Judo Kings.

Het inschrijf geld bedraagt €15,00, dit zal bij de eerste incasso worden geïncasseerd.

De contributie wordt elke eerste werkdag van de maand van uw bankrekening afgeschreven. Afmelden kan geschieden via de e-mail, maar dient voor het begin van het begin van de maand gedaan te zijn. Ook dan zal er nog een opzegtermijn van 1 maand worden toegepast.

Voor elk toernooi of trainingskamp waar een judoka aan deelneemt wordt een euro extra geïncasseerd dan het daadwerkelijke inschrijfgeld. Door middel van deze euro wordt de coach/trainer betaald om te begeleiden. De coach/trainer is niet altijd aanwezig, maar het gemiddelde van alle euro’s draagt de kosten van de coach/trainer acceptabel.

Bij een contributie met jaar facturering is de opzegtermijn ook een jaar, er kan niet gecrediteerd worden vanuit de reguliere facturering.

Wil uw kind bij ons op judo, maar heeft u de financiële middelen niet. Dan kunt u een aanvraag doen bij Stichting Leergeld. Een aanvraag kunt u doen op www.leergeld.nl, u kunt dan via het kindpakket uw gegevens invullen. Zij zullen dan contact met u opnemen om te kijken of ze wat voor uw kind kunnen betekenen.