Trainers

De Kings zijn trots en blij met deze geweldige trainers die onze judoka’s op een enthousiaste en leerzame manier begeleiden!

Niels Pal Beres
Trainer / Coach

Niels heeft de Judo Kings opgericht en geeft alle judolessen, hij is enthousiast, gedreven en heeft een speciale passie voor judo wedstrijden. Desalniettemin hebben alle judoka’s plezier tijdens de judolessen!

Geert de Haan
Trainer / Coach

Geert de Haan is een ontzettend bekwame judo leraar, hij is actief binnen de Judo kings vanaf 2017 en verzorgt daarbij de lessen voor de judoka’s in Gorredijk en heeft een verantwoordelijke rol binnen het bepalen van het technische beleid van de club.

Foppe Postma
Trainer / Coach

06 06 289 18 774

Foppe is actief binnen de Judo Kings vanaf 2016, hij geeft les in de Westereen, traint de senioren ploeg en helpt mee op wedstrijden door de judoka’s te coachen. Met zijn zwarte band en ervaring binnen de wedstrijd judo is Foppe een aanwinst voor de club!

Kris Elzinga
Trainer / Coach

06 838 63 709

Kris Elzinga, judoka, heeft ook een eerste dan jiujitsu en de papieren voor fitnesstrainer A . Tevens is hij voormalig Nederlands en fries kampioen powerlifting en bankdrukken. Zo wel met judo en powerlifting was Kris erg fanatiek en deed veel mee met wedstrijden. Kris Elzinga assisteert bij de wedstrijdlessen van de Kings en geeft zelf training op de locatie in Damwald. Hij is bij de meeste wedstrijden ook aanwezig als coach.

Elisabeth vd Heide
Trainer / Coach

06 429 29 106

Elisabeth vd Heide komt uit Pingjum, heeft altijd gejudood in Kootstertille en heeft in haar jeugd ook verschillende wedstrijden gewonnen, daarnaast heeft ze ook een medaille op het Nederlands Kampioenschap gewonnen. Elisabeth geeft nu les voor de jduo club in Witmarsum en Burgum.

Paul van der Weg
Assistent-Trainer

06 140 45 057

Paul geeft training op de dinsdag in Burgum, Paul is tevens een wedstrijd judoka en is de beste judoka van Friesland geweest!