Trainers

De Kings zijn trots en blij met deze geweldige trainers die onze judoka’s op een enthousiaste en leerzame manier begeleiden!

Foppe Postma
Trainer / Coach

06 06 289 18 774

Foppe is actief binnen de Judo Kings vanaf 2016, hij gaf eerst les in de Westereen,(deze is nu overgenomen door Hessel Nicolai )traint de senioren ploeg in Burgum en helpt mee op wedstrijden door de judoka’s te coachen. Met zijn zwarte band en ervaring binnen de wedstrijd judo is Foppe een aanwinst voor de club!

Geert de Haan
Trainer / Coach

Geert de Haan is een ontzettend bekwame judo leraar, hij is actief binnen de Judo kings vanaf 2017 en verzorgt daarbij de lessen voor de judoka’s in Gorredijk en heeft een verantwoordelijke rol binnen het bepalen van het technische beleid van de club.

Elisabeth vd Heide
Trainer / Coach

06 429 29 106

Elisabeth vd Heide komt uit Pingjum, heeft altijd gejudood in Kootstertille en heeft in haar jeugd ook verschillende wedstrijden gewonnen, daarnaast heeft ze ook een medaille op het Nederlands Kampioenschap gewonnen. Elisabeth geeft nu les voor de jduo club in Witmarsum en Burgum.

Paul van der Weg
Assistent-Trainer

06 140 45 057

Paul geeft training op de maandag in Burgum, Paul is tevens een wedstrijd judoka (geweest) en is de beste judoka van Friesland geweest!

Momenteel volgt Paul een opleiding aan het Sportonderwijs, en geeft op freelance basis ook judolessen aan een bevriende club uit Leeuwarden. Paul werkt momenteel ook erg hard aan zijn kickboxers carrière .

Hessel Nicolai
Assistent-Trainer

06-

Hessel geeft training op donderdag in de Westereen  , dit doet Hessel met heel veel plezier .Dit uit zich natuurlijk ook in zijn manier van lesgeven. Hessel is in bezit van zijn zwarte band door het behalen van de titel Nederlands kampioen.

Vaak is Hessel ook nog te vinden  op de mat als “Sidekick” van trainer . En Hessel pikt zo nu en dan zelf ook nog eens goed toernooi mee.