Trainers

De Kings zijn trots en blij met deze geweldige trainers die onze judoka’s op een enthousiaste en leerzame manier begeleiden!

Foppe Postma
Trainer Zwaagwesteinde

Foppe is actief binnen de Judo Kings vanaf 2016. Foppe verzorgt de judo lessen in Zwaagwesteinde daarnaast traint Foppe de senioren ploeg. Foppe is op wedstrijden aanwezig om daar de judoka’s te begeleiden.

Met zijn zwarte band en ervaring binnen de wedstrijd judo is Foppe een aanwinst voor de club!

Geert de Haan
Trainer Gorredijk

Geert is actief binnen de Judo Kings vanaf 2017 en is in 2021 eigenaar geworden van de Judo Kings. Geert verzorgt  de judo lessen in Gorredijk. Geert is daarnaast verantwoordelijk voor de visie en het beleid binnen de Judo Kings.

Berber Ludema
Trainer in Damwald                                                                                                                                             Berber verzorgt de judo lessen in Damwald. 
Paul van der Weg
Trainer Bergum

Paul geeft training op de maandag in Burgum, Paul is tevens een wedstrijd judoka (geweest) en is de beste judoka van Friesland geweest!

Momenteel volgt Paul een opleiding aan het Sportonderwijs, en geeft op freelance basis ook judo lessen aan een bevriende club uit Leeuwarden.

Nyncke Rabe
Trainer Akkrum

Nyncke verzorgt met veel enthousiasme de judo lessen in Akkrum.

Hessel Nicolai
Assistent-Trainer

Hessel assisteert tijdens de judo lessen in Zwaagwesteinde. Hessel springt met veel enthousiasme bij waar hij kan.

Hessel is daarnaast zelf nog actief binnen het wedstrijd judo.Hessel is in bezit van zijn zwarte band door het behalen van de titel Nederlands kampioen.